Informatie Tentoonstellingsnieuws en Werksuccessen

INFORMATIE TENTOONSTELLINGSNIEUWS EN WERKSUCCESSEN

Informatie zenden:
mevr. Gerrie Rommens, Oude Tilburgsebaan 2a, Alphen (N-Br.)

Tel.: 013-5082574 / 06-11408267   E-mail:  rommens@kpnplanet.nl

Keurverslagen:                               

Wij ontvangen alle keurverslagen van de Nederlandse CAC/CACIB tentoonstellingen via de Raad van Beheer of van de tentoonstelling gevende vereniging. Alleen de kwalificaties  worden – van alle honden tegelijk – in Sennenpost gepubliceerd. De keurverslagen komen – zo nodig vertaald – in het besloten deel van de website. Het heeft geen zin deze zelf in te sturen.

Buitenland:

Van buitenlandse tentoonstellingen worden alleen de kwalificaties en behaalde titels gepubliceerd, echter geen keurverslagen. Leden van onze vereniging kunnen uitslagen van hun hond(en) zelf insturen. S.v.p. keurmeester vermelden.

Clubmatches van kynologenverenigingen:

Kwalificaties en plaatsingen in de erering op clubmatches van Nederlandse plaatselijke kynologenverenigingen worden alleen geplaatst als deze afkomstig zijn van een voor onze rassen bevoegde keurmeester. Vermeld dus de keurmeester en wij kunnen beoordelen of deze bevoegd is.

Ned. Kampioen, Ned. Jeugd KampioenenNed. Veteranen Kampioen:

Wanneer uw hond een van deze Nederlandse Kampioenstitels heeft behaald dan maken wij daar graag melding van. Stuur of mail dus s.v.p. een kopie van de bevestiging van de Raad van Beheer en een foto in stand van uw hond.

Werksuccessen:             

Deze kunnen ook ter publicatie aan bovenstaand adres gezonden worden.