Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rasinventarisatie 08-05-2022

mei 8, 2022 @ 10:00 - 14:00

Wat houdt een rasinventarisatie in?

Het is een gedragstest èn een exterieurkeuring. Deze dagen hebben als doel om de honden, die binnen de vereniging volgens de geldende richtlijnen gefokt zijn, op gedrag en exterieur te beoordelen op basis van de voor hun geldende rasstandaard. Zo kunnen de Fok Informatie
Commissies bekijken hoe het gehele ras en bepaalde foklijnen zich ontwikkeld hebben én kunnen zij goede informatie geven aan de eigenaren van de honden waarmee gefokt gaat worden. Deelname aan deze testen zijn om de laatst genoemde reden een vereiste. Honden die buiten de vereniging gefokt zijn, zijn uiteraard ook van harte welkom!

Hoe kan ik mijn hond aanmelden?

U kan uw hond aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen én samen met een kopie van de stamboom naar onderstaand adres te sturen. Het inschrijfformulier vindt u hieronder. Aanmelden indien mogelijk digitaal.

Inschrijving wordt op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Sluitingstermijn is 3 weken voor aanvang van de betreffende Rasinventarisatiedag.

Hoe eerder we weten hoeveel inschrijvingen we dit jaar hebben hoe eerder we kunnen bepalen of er een extra test georganiseerd moet worden of dat we een test moeten annuleren. Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u bericht of uw hond op de door u gewenste datum aan de rasinventarisatie kan deelnemen. Ongeveer 3 weken voor de dag waarvoor u zich heeft ingeschreven ontvangt u een brief met uitnodiging, routebeschrijving en verdere instructies.

Gegevens

Datum:
mei 8, 2022
Tijd:
10:00 - 14:00

Locatie

DHV Herderewich
Plaggenweg 1
Harderwijk, 3847LD Nederland

Organisator

Margreet Osinga
E-mail
rasinventarisatie@sennenweb.nl
Bekijk de site van Organisator